α διαμερίσματα ATLANTICA έχουν το πλεονέκτημα να βρίσκονται μόνο 2 χλμ από το λιμένα, 7 χλμ από τον αερολιμένα, 5 χλμ από την πόλη και πολύ κοντά στο Ακρωτήρι με τους αρχαιολογικούς τόπους του και το μοναδικό "Red Beach". Η Σαντορίνη σας υπόσχεται αξέχαστες διακοπές λόγω της μοναδικότητας της ατμόσφαιράς της. Τα διαμερίσματα Atlantica, σας δίνουν  την ευκαιρία να απολαύσετε όλη την ομορφιά της Σαντορίνης, και την σπάνια γοητεία του αληθινού τρόπου ζωής των νησιών. Ανυπομονούμε βεβαίως να σας καλωσορίσουμε σύντομα στα διαμερίσματά μας.

  Church bells  in Megalochori
Καμπαναριό στο Μεγαλοχώρι.
 

ονομασία Μεγαλοχώρι προέρχετε από το γεγονός ότι το χωριό ήταν το σπίτι των βασιλιάδων και των Προέδρων που επισκεφτόντουσαν το νησί. Το χωριό περιβάλλεται από αμπελώνες καθώς επίσης και από παραδοσιακούς συνοικισμούς, οι οποίοι συνδέονται με μικρά δρομάκια που κατασκευάζονται από τις ηφαιστειακές πέτρες. Οι εκκλησίες Άγιοι ΑνάργυροιΕισόδια της Θεοτόκου και Άγιος Νικόλαος ο Μαρμαρίτης αξίζουν να τις επισκεφθήτε. Ο τελευταίος είναι όλος από μάρμαρο. Η εκκλησία κράτησε το δωρικό ύφος της του 4ου αιώνα μετά από τη μετατροπή της σε μια χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία.


 
Χρήσιμα Links:
Cyclades Islands Map.  Athens International Airport. Olympic-Airways, Aegean-Airlines.
Greek FerriesKTEL.
 
Greek National Tourism Organization:
Address: 847 00 F
ira (Thira) Santorini Cyclades Island
Tel.:   
  +30 (22860) 22649   Fax:      +30 (22860) 22659

Αποστάσεις:

  Από το κέντρο της πόλης 5 χλμ.
  Κοντινότερος αερολιμένας Μονόλιθος 7 χλμ.
  Κοντινότερος λιμένας Αθηνιός 2 χλμ..
  Αρχαία μνημεία Ακρωτήρι 2 χλμ.
  Κοντινότερες παραλίες Ακρωτήρι 2 χλμ.
 
Atlantica Traditional Apartments 84700 Megalochori - Santorini Island - Greece Tel.:+30 22860 28905 Fax: +30 22860 28906
[ 2004 design and layout by - greece-online - Geneva - Switzerland. All rights reserved]